Vrijeme: utorak 12. 12. u 18 sati 

Izvodi: Borka Ogrizović

Dob: 13+ 

Prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje

Što je sreća i kako takav apstraktan pojam izmjeriti? Godinama su skandinavske zemlje proglašene najsretnijim zemljama za živjeti. Jedna od njih je i Norveška koja je uvijek rangirana u prvih deset zemalja svijete.

Može li se sreća mjeriti, što je to što određuje sreću, kakvim metodama dolazimo do podatak, koje varijable su uzeli ispitivači kao najprediktivnije, zašto su Norvežani najsretniji ljudi?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovorit će psihologinja Borka Ogrizović koja dovodi u goste dva dječaka osnovnoškolarca – Norvežanina i Hrvata. Kakva je njihova percepcija sreće i čija je sreća veća poslušajte u Dječjoj kući 12. prosinca 2023. u 18 sati. 

Psihologinja Borka Ogrizović ima višegodišnje iskustvo rada u području psihološkog savjetovanja, psihoterapije i edukacije djece, mladeži, odraslih, obitelji i organizacija sa svrhom rješavanja svakodnevnih problema, prevencije rizičnih ponašanja i poboljšanja kvalitete života.

Aktivnost se odvija kao dio Norveških dana u Rijeci u partnerstvu s Norveškim veleposlanstvom Zagreb. Sve aktivnosti u Dječjoj kući provjerite ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content