Nove avanture superbrzog svemirskog ježa Sonica stižu na veliko platno! Nastavak animirane obiteljske avanture, nastale prema omiljenoj videoigrici Sege o plavom ježu sa supermoćima, Sonic: Super jež 2 prilika je da Sonic dokaže da ima sve kvalitete pravog junaka. Ipak, njegov ostanak na Zemlji testira povratak zlog doktora Robotnika (Jim Carrey) koji, ovog puta u društvu novog partnera Knucklesa, pokušava uništiti svijet pronalaskom moćnog smaragda. Hoće li Sonic i ovog puta biti brži i pronaći dragocjeni kamen prije negoli padne u krive ruke?

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u svibnju:

utorak, 3.5. u 19 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Izvorni naziv: Sonic the Hedgehog 2

Režija: Jeff Fowler

Scenarij: Pat Casey, Josh Miller, John Whittington

Uloge/Glasovi: Luka Bulović, Ivan Đuričić, Ivan Šarić

Glazba: Junkie XL

Produkcija: aramount Pictures, Sega Sammy Group, Original Film

Distribucija: Blitz

Trajanje: 122 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content