radionica dizajniranja stila i oblika slova 

vrijeme: 29. 6. u 18,00 sati

mjesto: Dječja kuća 

organizator: Gradska  knjižnica Rijeka 

izvođač: Nina Delanović 

dob: 8 – 12 godina 

način prijave: prijave se primaju putem obrasca ovdje 

Radionica se odvija kao dvodnevna te je potrebno sudjelovanje i 29. 6.2023. i 30. 6.2023.

Radionica Slova namijenjena je svim velikim i malim kreativcima koji se žele upoznati s dizajnom. Na radionici, polaznici će se upoznati s dizajnerskim razmišljanjima i procesom rada te osnovama slovnih oblika, važnosti pisma i stila. Cilj radionice je da polaznici pomoću raznih tehnika izrade/dizajniraju/ilustriraju svoja slova uz stučno i dinamično vodstvo mentora. Ovakav tip radionice je zgodna prilika da svoje kreativce upoznate s pismom i tipografijom tako da oblikuju slova koja jasno komuniciraju poruku kroz ideju, kreativnu praksu i tehnički dizajn. Radionica je namijenjena svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

Nina Delanović je dizajnerica, tipografski freak i samozatajna ilustratorica. Magistirala je vizualne komunikacije na Prirodoslovno-tehničkom fakultetu u Ljubljani i odradila dio studija na Designskolen Kolding u Danskoj. Trenutno je zaposlena u malom grafičkom studiju Mikser u kojem pomno bira tipografiju, ilustrira, oblikuje vizualne identitete te prelama knjige i časopise. Najviše voli raditi s djecom i za djecu.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content