Animirani film u kojem će uživati svi uzrasti, a u kojem pratimo fantastičnu priču susreta i suživota medvjeda i ljudi. Ova fantastična priča započinje u davna vremena dok su medvjedi još lutali planinama Sicilije. Kada lovci otmu medvjedića Tonia, sina kralja medvjeda Léoncea, ovaj u nakani da vrati svoga sina i osigura blagostanje svojem narodu, krene u borbu protiv ljudi. Uz moćnu medvjeđu vojsku i pomoć čarobnjaka iz bitke izađe kao pobjednik, ali nažalost uskoro shvati da medvjedi ne mogu živjeti u zemlji ljudi.

Redatelj filma slavni je talijanski ilustrator i stripaš Lorenzo Mattotti, a nadahnuće za ovaj animirani film pronašao je u istoimenoj priči Dina Buzzatija. Film se prikazuje na talijanskom jeziku s podnaslovima na hrvatskom jeziku.

Termini prikazivanja u svibnju:

15. svibnja18.00
23. svibnja 18:00

Rezervacije: ulaznice@art-kino.org

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće (otvara se sat vremena prije početka prije prve projekcije) ili na blagajni Art-kina (otvara se sat vremena prije početka prve projekcije).

Cijena ulaznice: 20 kn

Režija: Lorenzo Mattotti

Scenarij: Thomas Bidegain, Dino Buzzati, Lorenzo Mattotti, Jean-Luc Fromental

Animacija: Antoine Antin, Daniel Coggiola, Toni Mengual, Uriel Mimran, Leonard Ward

Montaža: Nassim Gordji Tehrani, Sophie Reine

Glazba: René Aubry

Produkcija: Prima Linea Productions, France 3 Cinéma, Pathé, Indigo Film , Rai Cinema

Distribucija: Discovery

Trajanje: 82 min

organizira: Art-Kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content