Priča prati novu djevojku u gradu – Idu, koja se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija. Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.

Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema seriji istoimenih knjiga nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u ožujku:

Petak, 4.3.2022. u 17:00

Subota, 5.3.2022. u 15:00

Subota, 12.3.2022. u 17:00

Nedjelja, 27.3.2022. u 17:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Die Schule der magischen Tiere

Režija: Gregor Schnitzler

Scenarij: Viola Schmidt, John Chambers

Uloge: Emilia Maier, Leonard Conrads, Loris Sichrovsky, Nadja Uhl

Glasovi: Zoja Radmilov, Noa Zelenko, Nikola Nedić, Marko Ožbolt

Glazba: Dominik Giesriegl           

Produkcija: Kordes & Kordes Film GmbH, Leonine Studios, Wega Film

Distribucija: Editus d.o.o.

Trajanje: 93 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content