Vrijeme: 21. 3. u 17,30 – 18.30

Lokacija: Dječja kuća

Izvodi: Gradska knjižnica Rijeka

Dob: Odrasli 

Način prijave: Prijave za sudjelovanje primaju se ovdje.    

Pelene! Kakica! Nema jasnije asocijacije na bebe. Na ovom našem posebno veselju posebno ćemo porazgovarati o iskustvima s pelenama i načinom ostavljanja od istih. Prema pričama roditelja neki se rađaju kao mali OCD genijalci koji se od šestog mjeseca osjećaju jako uvrijeđeni ukoliko im u vidokrug približite pelenu, a drugi neopterećeno snivaju s pelenama i do prvih slova. Skoro. U čemu je trik? To ćemo se pokušati reći međusobnom, a da potpuno ne potonemo u kukanje pomoći će nam psihologinja.  

Helena Ferenčević psihologinja je s dugogodišnjim iskustvom rada u dječjem vrtiću, kao stručni suradnik i praktičar terapije igrom. Unatrag godinu dana iskustvo rada širi kao stručni suradnik u srednjoj školi. Također, aktivno djeluje u Centru za poticanje darovitosti gdje pruža podršku “bistrićima” i njihovim roditeljima. (U slobodno vrijeme je Ninina mama te uživa u glazbi i prirodi.)

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content