Dječji odjel Stribor slavi godinu dana života u prostoru Dječje kuće! Nema bolje prilike za akciju učlanjivanja predškolaraca i osnovnoškolaca za simboličnih 25 kuna, a upravo ovim povodom će Stribor ove subote izuzetno raditi i cijeli dan do 19 i 30 sati!

Tako se u subotu 26. 3. djeca mogu upisati u Gradsku knjižnicu Rijeka za simboličnih 25 kuna. Akcija isključivo vrijedi za Dječji odjel Stribor.

Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučujemo da potrebnu upisnicu sami ranije preuzmete, isprintate i već pripremljenu donesete u Dječju kuću.

Upis za dijete samostalno može učiniti i roditelj bez prisustva djeteta.

Akcije ovog tipa imaju prvenstveno cilj dodatno skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. Ujedno, akcija je i mala zahvala za život na potpuno novoj lokaciji u kontekstu pandemije, gradilišta i odlaska s mjesta blizu Korza na kojeg su se mnogi naviknuli. Ipak, stvaramo jednu priču koja će biti još bolja…

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content