Fantastična avantura Raya i posljednji zmaj nova je animacija proizašla iz Disneyjeve tvornice čarolije, koja je inspirirana kulturama jugoistočne Azije. Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živjeli su zajedno u slozi. No, kada su zle sile poznate kao Druuni postale prijetnja za sve, zmajevi su, žrtvujući sebe, spasili čovječanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila, stoga je na Rayi, neustrašivoj i usamljenoj ratnici, da pronađe posljednjeg zmaja kako bi zauvijek zaustavili Druune. Međutim, tijekom svog putovanja Raya će naučiti da će joj za spas svijeta trebati ipak nešto više od zmajeve magije – neophodno je povjerenje i timski duh prije svega.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u svibnju:

8. svibnja 18,00
22. svibnja 18,00

Rezervacije: ulaznice@art-kino.org

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće (otvara se sat vremena prije početka prije prve projekcije) ili na blagajni Art-kina (otvara se sat vremena prije početka prve projekcije).

Cijena ulaznice: 20 kn

Režija: Don Hall, Carlos López Estrada, Paul Briggs, John Ripa

Scenarij: Adele Lim, Qui Nguyen

Uloge: (glasovi): Tara Thaller, Krešimir Mikić, Noa Zelenko

Glazba: James Newton Howard

Produkcija: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

Distribucija: Blitz

Trajanje: 107 min

organizira: Art-Kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content