Radionica za roditelje „Što bi svaki roditelj trebao znati kada dijete krene u vrtić?“ održat će se 7. rujna u kontejneru (4. kat) Dječje kuće, s početkom u 17:30 sati. Važan trenutak za cijelu obitelj predstavlja polazak djeteta u vrtić ili jaslice. Ti prvi dani mogu biti puni uzbuđenja i dobrih emocija, ali i straha i neizvjesnosti od novog i nepoznatog. Kako bi ti dani, ali i svi oni koje slijede bili radosniji, prožeti sa što manje stresa, roditelji će imati prilike saznati:

–        kako pomoći djetetu (i sebi) u periodu prilagodbe na vrtić ili jaslice

–        koja su njihova roditeljska prava

–        kako ostvariti kvalitetan odnos, odnos povjerenja sa odgajateljem

–        kada je nužna roditeljska inicijativa (intervencija) unutar odgojne skupine, vrtića i šire zajednice

Na radionici će roditelji moći dijeliti svoja iskustva i emocije, postavljati pitanja i diskutirati.

Voditeljica radionice je odgajateljica Eda Tomljanović. Radionica je besplatna i na nju se može prijaviti popunjavanjem prijavnice, koja se nalazi na linku ovdje.

Prijaviti se mogu i odgajatelji, ukoliko žele čuti razmišljanja roditelja, iznijeti svoje iskustvo ili informacije i nove spoznaje koristiti za kvalitetniji odnos sa roditeljima!

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content