Radionica za roditelje “Posljedice popustljivog odgoja – odgoja bez granica”, održat će se u Dječjoj kući (kontejner, 4. kat) 24. svibnja u 17 i 30 sati. Voditeljice radionice su odgajateljice Korana Lisjak i Eda Tomljanović.

Svako dijete ima potrebu za granicama, a odgovornost roditelja jest osigurati da dijete odrasta u sigurnoj okolini i da su njegove potrebe zadovoljene. Kada granice i pravila postavljamo poštujući dijete, očuvat ćemo njegov integritet, a pritom graditi dobar odnos i suradnju.

Na radionici ćete saznati koje posljedice za dijete ima popustljiv odgoj te zašto “epidemija” permisivnog odgoja i pretjerano zaštitničkih roditelja čini djecu nesigurnima i nesretnima.

Također, naučit ćete zašto je važno postavljati jasne granice djetetu te koje strategije i alate koristiti kako bi se dijete poučilo vještinama koje će mu koristiti čitav život.

Predviđeno trajanje susreta je 120 minuta. Radionica je besplatna. Broj sudionika je ograničen na 25.

Prijave se primaju ovdje.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content