U Dječjoj kući (Kontejner) 14. studenoga 2023. u 17:30 sati, održat će se radionica za odgajatelje i stručne suradnike “Integrirani pristup učenju kroz igru i svakodnevnu tjelovježbu u vrtiću.”

Igrom i tjelesnom aktivnošću ostvaruje se tjelesna dobrobit za dijete, ali i potiče cjeloviti razvoj djeteta. Uz to što zadovoljavaju svakodnevnu potrebu za kretanjem i razvijaju zdrave životne navike, djeca stječu različite kompetencije: imaju pozitivan stav prema sportu i vježbanju, razvijaju socijalne vještine i samopouzdanje, iskustvom kroz igru razvijaju spoznaju i sl.

Sudionici će imati priliku upoznati način planiranja i realiziranja ciljeva u mješovitoj odgojnoj skupini djece, koja je uključena u sportski program. Putem fotografija i video zapisa saznat će kako je integrirani pristup učenju pridonio cjelokupnom rastu i razvoju djeteta, te kroz različite vježbe doživjeti iskustvo prezentirane teme.

Ujedno će biti demonstrirane i objašnjene različite igre i načini vježbanja, koje će odgajatelji moći koristiti u svakodnevnom odgojno-obrazovnom radu i provoditi sa djecom koja nisu uključena u sportski program.

Voditeljice radionice su mag. cin. Željana Marić i odgajateljica Suzana Radojević. Radionica je besplatna, a prijaviti se može ispunjavanjem prijavnice na linku ovdje. Sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na edukaciji, ovaj put svatko na svoj e-mail.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content