Uzimajući u obzir važnost i zahtjevnost odgajateljske uloge da osigura kvalitetni rast i razvoj svakog djeteta, da se nosi i rješava stresne i izazovne situacije sa kojima se svakodnevno susreće, Udruga za promicanje dobrobiti djece rane i predškolske dobi Rast uz podršku Gradske knjižnice Rijeka priprema nekoliko radionica u periodu od studenog 2022. do svibnja 2023. godine.

Radionice su različito koncipirane i osmišljene, tako da svakom sudioniku omoguće osobni i profesionalni razvoj u domeni njegovih mogućnosti i interesa.

Bit će prilike osvijestiti vlastite potrebe i granice u kontaktu s drugima, naučiti prihvaćati činjenice, misli i osjećaje onakve kakve jesu, bez potrebe za uljepšavanjem, opravdanjem ili objašnjenjem. Svoju osobnost, vrijednosti i prioritete u odgoju i obrazovanju povezat će sa trenutnim odgojno-obrazovnim radom i kontekstom ustanove u kojoj su zaposleni.

Imat će prilike saznati koje su to ključne sastavnice i područja koja definiraju kvalitetnu odgojno-obrazovnu praksu i pronaći svoj put i način za njezino unaprjeđenje.

Prva radionica održat će se 28. studenog 2022., u 17:00 sati, u Dječjoj kući u Rijeci, na temu: „Stres na poslu – neprijatelj broj 1“

Na radionici će sudionici imati prilike spoznati.

–        kako se uspješno nositi s negativnim emocijama koristeći svoje resurse,

–        podržati dobar osjećaj o sebi, osjećaj osobne vrijednosti i samopoštovanja,

–        naučiti neke od strategija rješavanja stresnih situacija na poslu

Voditelj radionice je prof. psihologije Darko Sambol.

Radionica traje 120 minuta (po potrebi i malo duže).

Svi sudionici radionice dobit će potvrdu o sudjelovanju. Broj sudionika je ograničen na 20.

U prijavnici ovdje se nalaze detaljne informacije.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content