Vesele kombinacije sprejevima

Street art pojavljuje se na ulicama u raznim oblicima i formama, a na ovoj radionici Tihomir Krklec, poznatiji kao Afrika, svestrani tattoo i street art umjetnik te dizajner, upoznat će nas a osnovama street arta.

Zadatak će nam biti stvoriti sprejevima na uličnim panelima svojevrsnu uličnu izložbu koju ćemo smjestiti u naš art kvart.

Tema će nam biti miks apstrakcije i čudnovatih izmišljenih životinja, a nakon skiciranja po papiru prenosimo ih na naše “zidove – panele”.

vrijeme: utorak 4.7. / 10 – 15 h
mjesto: dvorište art kvarta Benčić
organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti
voditelj / umjetnik: Tihomir Krklec – Afrika
dob: 9 – 13
prijave: https://forms.gle/bKocZaj65zdekh6H7

Voditelj:

Tihomir Krklec – Afrika već tijekom školovanja interesira se za različite umjetničke medije te pokazuje afinitete za fotografiju, uličnu umjetnost i tetoviranje, a tijekom studija na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu aktivno sudjeluje na zagrebačkoj i Hrvatskoj street art sceni. Od 2018. do 2019. godine vodi galeriju Lapo Lapo gdje organizira izložbe i različite kulturne događaje. Primarni dio rada mu je tetoviranje kojim osvaja nekoliko nagrada na različitim tattoo konvencijama. Gostovanjima u Hrvatskoj i Europi usavršava svoj stil te 2021. sa svojim kolegama otvara Umjetničku udrugu “Jutarnja Šetnja”. Udruga zaokružuje sveukupno djelovanje te ekipe na području ilustracije, grafike, ulične umjetnosti i tetoviranja.

foto: Tanja Kanazir

organizira: Muzej moderne i suvremene umjetnosti

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content