U ponedjeljak, 21. veljače i utorak, 22. veljače 2022. od 10:00 do 11:30 sati u Dječjoj kući, u Kontejneru, u organizaciji Gradskog kazališta lutaka Rijeka bit će održane reciklažne radionice izrade lutaka „RECI LUTKA“.

Riječ je o radionici u kojoj se od odbačenih predmeta izrađuju lutke koje osmišljavaju i izrađuju djeca uz pomoć voditelja, likovnih umjetnika. Voditeljica ovih radionica bit će naša Marija Volkmer.

Djeca su pozvana da donesu odbačene stare i neupotrebljive stvari od kuće koje će prenamijeniti i udahnuti im novi život. Zapravo, radionica motivira polaznike i na razmišljanje o stvarima koje imaju kod kuće, koliko im znače i jesu li im više potrebne.

Radionica je namijenjena za uzrast 3+ uz napomenu da djeca predškolskog uzrasta moraju biti u pratnji starije osobe.

Maksimalan broj polaznika na svakoj radionici je 10.

Cijena ulaznice iznosi 35,00 kuna, a ulaznice se mogu kupiti putem portala Mojekarte.hr ili rezervirati na mail propaganda@gkl-rijeka.hr te kupiti na mjestu zbivanja najkasnije 30 minuta prije početka održavanja programa.

organizira: Gradsko kazalište lutaka Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content