U okviru predstavljanja dječjih izdanja Oaza Books, održat će se radionica za djecu i odrasle inspirirana slikovnicom Dubravke Ugrešić. Voditeljica Ana Kovačić naučit će polaznike svih uzrasta kako na osnovu vlastitog iskustva ispričati priču i nacrtati svog Kućnog duha. Polaznici će potom sami napraviti malu izložbu radova. Tehnika crtanja je tajna.

Vrijeme održavanja: 30.4.od 15.00 do 17.00

Lokacija: Dječja kuća ( Kontejner/Terasa )

Izvođač: Oaza & Ana Kovačić

Dob: 7 – 11

Prijava: prijave.programi@gkri.hr 

Ana Kovačić je ilustratorica i dizajnerica. Diplomirala je na zagrebačkom Studiju dizajna. Kao ilustratorica radi na raznolikim projektima u području nezavisne kulture i obrazovanja, ali i komercijalnim projektima za privatne naručitelje. Ilustrirala je knjigu Kućni duhovi autorice Dubravke Ugrešić i zbirku pjesama za djecu Olje Savičević Ivančević, čije objavljivanje nestrpljivo iščekuje. Stvara i živi sa psom Borkom u Zagrebu.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content