U petak, 20. listopada u 17:30 sati, u Dječjoj kući, u Kontejneru (4. kat), održat će se radionica “Kako suradnjom odgajatelja i logopeda utjecati na govorni razvoj djece”

Komunikacijski i jezično-govorni razvoj područje je o kojem se u zadnje vrijeme mnogo govori, no i dalje su prisutni određeni mitovi.

Budući da je ovo područje razvoja direktno povezano, kako s uspješnom socijalizacijom, rješavanjem problema s okolinom, tako i s budućim akademskim vještinama, izuzetno je bitno u ranom i predškolskom periodu poticati komunikacijski i jezično-govorni razvoj, ali i prepoznati odstupanja u njemu.

Na ovom predavanju i radionici dotaknut će se teme poput razvojnih miljokaza u komunikaciji, jeziku i govoru djeteta rane i predškolske dobi, vrstama poremećaja koji se kod djece pronalaze, kako ih prepoznati te kako roditelje i dijete pripremiti za pregled logopeda. Osim toga, stavit će se naglasak na nužnost suradnje odgojitelja, obitelji i logopeda u svrhu ranog prepoznavanja djece u riziku za postojanje komunikacijskih i jezično-govornih poremećaja.

Predavačica i voditeljica radionice je mag. logopedije Patricia Orlić.

Sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na edukaciji. Radionica je besplatna i na nju se može prijaviti popunjavanjem prijavnice na linku ovdje.

Stvarno molimo da se prijave samo one osobe koje žele i misle doći! Hvala!

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content