Vrijeme održavanja: subota, 20.5. od 10:30 do 12:30
Lokacija: Dječja kuća, Studio
Uzrast: 9-12 godina
Organizator: Art-kino
Broj polaznika: 8

Želiš li organizirati kućno kino za obitelj i prijatelje, a misliš da nemaš opremu? Tu nastupamo mi i naša radionica izrade kućnog filmskog projektora! Sa svega nekoliko jednostavnih i svakodnevnih predmeta koje sigurno imaš kod kuće, pokazat ćemo ti kako napraviti vlastiti, kućni filmski projektor i njime zasigurno impresionirati i razveseliti svoje bližnje. Pridruži nam se i postani pravi kućni kinooperater!

Voditeljica radionice je Antonia Veljačić, nezavisna animatorica koja živi i radi u Rijeci. Diplomirala je na Odsjeku za animirani film i nove medije pri Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci radi kao vanjska suradnica-asistentica na kolegiju Novi mediji. Vodila je brojne radionice animiranih filmova za djecu, mlade i starije, kako samostalno tako i u suradnji sa Školom primijenjenih umjetnosti u Zagrebu, Akademijom primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Kulturnim centrom Trešnjevka, Animafestom, Sedmim kontinentom, Zagreb filmom i Art-kinom.

Prijave se zaprimaju putem obrasca na poveznici: shorturl.at/ijGY6

Napomena: naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 5 EUR
Po završetku radionice na e-mail prijavitelja stiže uplatnica koju roditelj/staratelj treba platiti do datuma navedenog kao dospijeće računa na uplatnici.
Broj mjesta na radionici je ograničen, a potvrda o sudjelovanju dolazi e-poštom.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content