Povodom obilježavanja Europskog dana logopedije Udruga studenata logopedije u Rijeci Logokaz, organizira edukativnu radionicu za djecu u dobi od 4. do 6. godine na kojoj će studenti kroz igru raditi na upoznavanju djece sa zadacima namijenjenima poticanju predvještina čitanja i pisanja, a održat će se i predavanje za roditelje na temu “Poticanje govorno-jezičnog razvoja kod djece”. 

Na kraju radionica i predavanja roditelji će dobiti primjere materijala s radionice za rad s djecom kod kuće. Radionice i predavanja održat će se u petak 08.03. od 18:00 do 20:00 sati u prostorima Dječje kuće Rijeka.

Neke od tema koje će biti pokrivene na predavanju za roditelje uključuju: osnove govorno-jezičnog razvoja, predvještine čitanja i pisanja, ulogu roditelja u poticanju govorno-jezičnog razvoja, utjecaj ekrana na govorno-jezični razvoj, ulogu logopeda u govorno-jezičnom razvoju djece te važnost rane intervencije. Radionice za djecu sadržavat će razne edukativne igre i zadatke s ciljem upoznavanja djece sa zadatcima namijenjenima poticanju predvještina čitanja i pisanja.

Jedan od ciljeva ovih aktivnosti također je i prikupljanje slikovnica za Logopedski centar na Kampusu koji je nastavna i klinička jedinica našega studija. Stoga je jedina ulaznica za radionice i predavanja jedna (ili više) Vaših rabljenih slikovnica koje ćete moći donirati kada dođete.

Prijave su moguće putem poveznice ovdje.

organizira: Udruga studenata logopedije u Rijeci Logokaz

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content