Jeste li čuli kad za izreku „u strahu su velike oči”? No ne reagiraju samo oči kad nas je strah, već cijelo naše tijelo daje znakove da se pripremimo za borbu ili bijeg. Srce samo što ne iskoči iz prsa, ruke nam drhte i gubimo dah kada se zateknemo u mračnom prostoru ili naletimo na opasnu životinju.  

Ali posebno je zbunjujuće kada osjećamo strah, a ne znamo čega se zapravo bojimo. Na našoj radionici saznajte što je strah, od kuda dolazi i što sve možemo napraviti da se što prije umirimo i pronađemo hrabrost.

Vrijeme održavanja: petak 29. travnja, 10 – 11h

Lokacija: Dječja kuća

Dob: 7+

Izvođači: Sandra Župarić, Lea Dogan i Dajana Čopec 

Partner: Školska knjiga i Mentalni Trening

Prijava: prijave.programi@gkri.hr 

Sandra Župarić, Lea Dogan i Dajana Čopec su psihologinje i mentalne trenerice koje zajedno rade u Mentalnom Treningu. Svojim radom svakodnevno nastoje pružiti podršku sportašima i nesportašima svih uzrasta, primarno u područjima upravljanja emocijama, unaprjeđenja fokusa i održavanja motivacije, ali i u svim drugim područjima koja će svakome pojedinačno pomoći da postane najbolja verzija sebe. 

Program je partnerski podržala Školska knjiga. 

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content