Velika i važna pozadina Tjedna dobre dječje knjige je da nas najviše zanima pozadina i kontekst nastanka novih čitatelja. Koliko zapravo pažnje tome posvećujemo? Što možemo učiniti da  naše dječje sobe postanu više čitateljski prijateljske? Koja je tajna nastanka dobre čitateljske stolice?

Što nam, osim dobre knjige, treba za čitanje? Kako izgleda tvoj kutak za čitanje? Bit će ovo zato radionica o stolicama u kojima volimo čitati knjige, zašto su takve i što ih čini dobrima za čitanje. Prava stvar za one zainteresirane za dizajn, uređenje interijera, arhitekturu…  

Vrijeme održavanja: utorak 26.4. u 18 sati

Lokacija: Dječja kuća (dnevni boravak)

Izvođač: Mia Bećirević

Dob: 8 – 14 + roditelji

Prijava: prijave.programi@gkri.hr  

Mia Bećirević mlada je riječka arhitektica koja se nakon završenog studija u Ljubljani i prakse u Nizozemskoj vraća u Rijeku gdje trenutno radi u arhitektonskom uredu Studio Mapa. Sudjeluje kao jedan od voditelja na Minijaturi, radionici arhitekture u Dječjoj kući, te na A.radionici u sklopu Društva arhitekata Rijeka. 

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content