Ovih zimskih praznika ponovno organiziramo radionicu animiranog filma, ovoga puta pod vodstvom iskusne animatorice i vj-ice Katrin Novaković. Ona se, osim animacijom i edukacijom u polju animacije, bavi i videomontažom i postprodukcije slike, a režirala je i nagrađene videospotove za izvođače poput Bamwise i ABOP.

Na ovoj trodnevnoj radionici napravit ćemo zajednički animirani film, počevši od osmišljavanja priče i izrade storyboarda. Polaznici će također sami izraditi scenografiju i likove za svoju priču, a potom je oživljavati kadar po kadar. Naposlijetku, dodat ćemo glazbu i zvukove koje ćemo sami snimiti u našem tonskom studiju u Dječjoj kući.

Kako bolje okončati ovu godinu i uživati u zimskim praznicima, nego izradom vlastitog animiranog filma!

Datum održavanja: od 28. do 30. prosinca 2022.
Vrijeme održavanja: 28. i 29. prosinca od 15 do 19 sati i 30. prosinca od 10 do 14 sati
Lokacija: Dječja kuća, Studio
Uzrast: 9 – 11 godina

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 200,00 HRK (26,54 EUR), a prijaviti se možete putem ovog Google obrasca. Broj mjesta je ograničen (8), a potvrdu o sudjelovanju polaznici će primiti putem e-pošte.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content