Vrijeme održavanja: 📅 od 26. do 29. lipnja u terminima ⏰ od 10 do 13 sati
Mjesto: Mini Art-kino, Krešimirova 2, pokraj Art-kina
Dob: 10 – 14 godina
Organizator: Art-kino
Izvode: Martina Meštrović i Ana Jurčić

Prijave: Prijave na događanje se primaju putem obrasca ovdje.

Napomena: naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 30 EUR. Po završetku radionice na e-mail prijavitelja stiže uplatnica koju roditelj/staratelj treba platiti do datuma navedenog kao dospijeće računa na uplatnici.

Radionica se odvija kao višednevna te je poželjno sudjelovanje na svim susretima. Broj mjesta na radionici je ograničen, a potvrda o sudjelovanju dolazi e-poštom.

🎬 Pridružite se našoj radionici animiranog filma za djecu! 🎬

Pozivamo sve mlade filmaše i filmašice u dobi od 10 do 14 godina! Uronite u čarobni svijet animacije s našom zabavnom i kreativnom radionicom. Istražite umjetnost animiranog filma i oživite svoje priče uz pomoć stop-motion animacije.

Naučit ćemo vas razne tehnike animiranja neživih bića i stvari, pikselaciju, crtat ćemo, snimati, zabavljati se, stjecati razna praktična iskustva, a sve pod vodstvom profesionalne animatorice, autorice i iskusne pedagoginje za animirani film Martine Meštrović.

🎁 Upoznajte nove prijatelje i surađujte na zajedničkom projektu stvaranja svog animiranog filma! Iskustvo nije potrebno, samo ponesite svoju maštu i entuzijazam, sve ostalo ćemo zajedno! Broj mjesta je ograničen, pa se prijavite kako biste osigurali svoje mjesto. ⏳

Radionica će se održavati u Mini Art-kinu na adresi Krešimirova 2, pokraj Art-kina, kojeg ćemo za ovu priliku pretvoriti u mali laboratorij animiranog filma!

🍉🍍 Voditeljice radionica: Martina Meštrović i Ana Jurčić

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content