A sada, nešto posve drugačije!

Povodom Međunarodnog dana dječje knjige koji se obilježava 2. travnja i jubilarne 10. obljetnice nacionalne kampanje „Čitaj mi!“ , pozivamo sve hrabre roditelje da se prijave na posebnu pričaonicu. Budući da je cilj kampanje „Čitaj mi“ promicanje čitanja naglas djeci od rođenja od strane roditelja i ostalih ukućana u obitelji, organizirali smo pričaonicu u kojoj ćete glavni pripovjedači biti baš VI – roditelji, djedovi ili bake! Svojoj djeci i ostalim malim slušateljima moći ćete pročitati omiljenu priču koju već znate napamet ili neku posve novu koju ste izabrali zajedno sa svojim malim čitateljem i čitateljicama.

Ova obiteljska, roditeljska pričaonica održat će se u Šumi Striborovoj pod vodstvom knjižničarke dječje knjižnice Stribor, a svakog roditelja poslije pročitane priče / slikovnice, nagradit ćemo gromoglasnim pljeskom!

Broj prijava je ograničen na 10 odraslih čitača s djecom u dobi od 2 do 4 godina, a sama pričaonica održat će se u subotu, 1. travnja u 11,30 sati. 

Veselimo se Vašim izvedbama!

Prijave za sudjelovanje primaju se putem online obrasca ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content