Od 25. rujna 2021. godine i u Dječjoj kući kreće nova sezona obiteljske pričaonice Gradske knjižnice Rijeka za djecu od 4 do 6 godina i njihove roditelje, i čekamo još samo vas!

U programu obiteljske pričaonice Pssst… priča! svake godine iz bogatog knjižničnog fonda slikovnica i ilustriranih knjiga, prema stručnom odabiru knjižničara – profesora hrvatskog jezika i književnosti, a uz pomoć vanjskih suradnika koji pripremaju i provode aktivnosti Gradske knjižnice Rijeka, djeci se ispriča/interpretativno pročita/približi 40-ak kvalitetnih priča.

Mjesto i vrijeme održavanja:

Dječja kuća, subotom od 11 do 11,45 sati

To je vrijeme za čitanje, vrijeme za pričanje priče, jezične igre, igre mozgalice i kreativno stvaranje u kojem djeca od 4 do 6 godina i njihovi roditelji zajedno sudjeluju – u vašoj obližnjoj knjižnici.

Za sudjelovanje u obiteljskim pričaonicama potrebna je prijava osobno u Dječjem odjelu Stribor (treći kat Dječje kuće) do 18. rujna 2021. (Pssst, broj malih čitatelja i čitateljica je ograničen!)

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content