Inkluzivni program Film svima jako cijenimo. Prvi od ukupno 10 susreta u 2022. kreće iz Dječje kuće, kada nam ekipa prava stiže u goste Gradskoj knjižnici Rijeka. Ježurku i ekipu, Ivonu i Maju ćete pronaći u prostoru kina u Dječjoj kući u srijedu, 27. 4. u 17 sati.

Vrijeme održavanja: srijeda 27. 4. u 17 sati

Lokacija: Dječja kuća (dvorana)

Izvođač: Film svima

Dob: 7 – 11

Prijava: prijave.programi@gkri.hr  

Gledat ćemo inkluzivnu verziju ekranizacije legendarne priče Ježeva kućica, Branka Čopića koju je na filmsko platno smjestila Eva Cvijanović, a inkluzivnim ju je učinila Film svima ekipa 2018. godine. Uz zajedničko gledanje filma u novoj kinodvorani Art-kina u Dječjoj kući (koja je opremljena i ludim sustavom prilagođenim slušnim aparatima nagluhih osoba), pričat ćemo o medijskoj kulturi i učiti hrvatski znakovni jezik.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content