Dođi! Pričom te zovem u pustolovinu novu, u zaštićeni nevidljivi prostor mašte i snova. Zakoračit ćemo na tlo onkraj ovog vidljivog svijeta i susresti junake slavne, djeve bajne, čuda nemoguća i piti ćemo s izvora vode žive. Dođi, ne časi časa, brod samo što nije krenuo, jedra svoja već je zapeo! U tom nepreglednom moru, znam gdje ćemo kopno pronaći i po povratku sa ovog putovanja kako će nam okrijepljena duša zablistati!

“Stvaram, dakle jesam!” Rođena u Zagrebu 1976, pozavršavala neke škole, onu životnu još tešem.

Izrađujem lutke i male im haljinice, bojam slike i slikovnice, pripovijedam priče i bajke i u jednoj od njih sam kraljica, a u jednoj perem posuđe. Članica sam HSZU a, HDLUa i ULUPUHa i slobodna skoro, baš ko ptica!

Kao pripovjedačica, posljednjih sedamnaest godina izvodi pripovjedne predstave u sklopu kulturnih i umjetničkih manifestacija, na festivalima, u knjižnicama, kulturnim i odgojno- obrazovnim ustanovama, svadbama, sprovodima,  neboderima, spiljama, po vrtićima i trgovima te kao vanjska suradnica Školske knjige na književnim susretima. Više na mojoj FB stranici Margareta Peršić ili www.Magisdolls.com

Cjelokupan program, više informacija o svakoj predstavi i radionici možete pronaći na www.zbirkus.com, gdje je potrebno i rezervirati svoje mjesto za svaku aktivnost u kojoj želite sudjelovati. Ulaznica za svaku predstavu je 5 eura, dok će za radionicu Cirkuskih vještina biti potrebno izdvojiti 15, a za radionicu Dječja kuća za biljke 10 eura.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content