Pričaonica/radionica sastojat će se od čitanja priče, razgovora s autoricom te za kraj, kreativnom radionicom na temu iz slikovnice. Namijenjena je predškolcima s roditeljima i školarcima. Priča je to za velike i male, o jednoj drvenoj barci koja je pobijedila neveru i postala poznata u cijelome svijetu.

Podsjetnik je na to da je sve što trebamo već u nama. Iz slikovnice: „Ti si sve što poželiš, baš sve, baš sve si, znaj!“, poručuje nam autorica.

Vrijeme održavanja: srijeda 27. 4. u 18 sati

Lokacija: Dječja kuća (Šuma Striborova)

Izvođač: Udruga Portić (Marina Bjelobaba)

Dob: 4 – 7 

Prijava: prijave.programi@gkri.hr  

23.4.: Prijave su zatvorene, aktivnost je popunjena.

Pričaonicu/radionicu, “Putujmo zajedno malom drvenom barkom”, održat će Marina Bjelobaba, odgojiteljica predškolske djece, dugogodišnja članica i aktivna volonterka udruge Portić, a ujedno i autorica slikovnice „Mala barka iz Portića“. 

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content