U srijedu, 17. svibnja u 18 sati u Dječjem odjelu Stribor održat će se predstavljanje slikovnice “Kako biti najjači” autorice Nene Pavelić. Susret je namijenjen predškolcima i mlađim osnovnoškolcima.

Ova motivacijska slikovnica odgovara na tipično dječje pitanje: Kako biti najjači? Odgovor na ovo pitanje ipak nije kakav se očekuje. Odgovor nije u vježbanju mišića, nego u ljudskim kvalitetama koji se usvajaju i uče odmalena. A radi se o požrtvovnosti, prijateljstvu, ljubavi, pravednosti, suosjećajnosti, dobroti, neustrašivosti, velikodušnosti, upornosti. Izvrsno likovno opremljena, slikovnica je u potpunosti rad Riječanke Nene Pavelić. 

Mjesto je potrebno rezevirati putem online obrasca ovdje.

Nena Pavelić po zanimanju je marketingašica, a po pozivu ilustratorica. Nakon što odradi jutarnju smjenu kao voditeljica marketinga u agenciji za oglašavanje, voditelj popodnevne smjene postaje njen trogodišnjak. Večernju smjenu ostavlja za ilustriranje i pisanje. Kao freelance ilustratorica radi za razne klijente u Hrvatskoj, ali i šire. Od kada je svjesna sebe riječi vidi u bojama, a u glavi gleda svoje filmove. Ilustracija i grafički dizajn postaju stalni dio njenog života, što kroz posao, što kroz privatne radove. Njena prva slikovnica „Kako biti najjači“, izdana je u Nakladi Val na proljeće 2023. 

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content