U nedjelju, 24. rujna u 18:00 sati dođite u Dječju kuću na predstavu za djecu “Znanstvenici superheroji” u izvedbi Boss Teatra.

Ova zanimljiva predstava koja spaja znanost i kazalište na zabavan način educira djecu o onom najvažnijem – bez vode nema života! A vrijeme nam itekako curi kroz prste! Jedino što nas može spasiti je znanost, kreativnost i zajednički rad.

I upravo zato četiri znanstvenika – fizičarka Maria Atom, biolog Zdravko List, kemičarka Ksenija Katran i matematičar Matko Kosinus (glumci Iva Šimić Šakoronja i Denis Bosak), koji su pozvani na znanstveni skup kroz svoje jednostavne i interaktivne pokuse ne samo da približavaju djeci osnovne pojmove navedenih znanosti koju prikazuju kao igru, već ih i uče zajedništvu kroz vlastitu borbu s egom.

Predstava “Znanstvenici superheroji” koju u okviru sveučilišnog EU projekta BLUE-CONNECT organizira Zaklada Sveučilišta u Rijeci, ujedno je najava nadolazećeg velikog popularnoznanstvenog događanja – Noći istraživača Sveučilišta u Rijeci, 29. rujna od 17-22 sata u Exportdrvu na Delti.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content