U četvrtak 15. 6. u 18 sati svoje knjige “Kako se Žderica naučio hraniti” i “Kako je Žderica naučio vježbati” predstavit će uz edukativno predavanje autor i trener Dalibor Petrinić.

Edukativno predavanje za sve koji žele svoju djecu, ali i sebe same naučiti zdravije živjeti, kvalitetnije se hraniti, ispravno se kretati i disati.

Sudjelovanje je potrebno prijaviti online prijavnicom ovdje.

U predavanju od 45 minuta Dalibor će vam otkriti najbitnije stavke za zdravo odrastanje djece, ali i zdravlje cijele obitelji te vam objasniti kako da na zabavan način motivirate djecu i sebe same na zdraviju prehranu i više kretanja. Nakon predavanja moći ćete kupiti knjige po promotivnim cijenama.

Dalibor Petrinić osobni je trener iz Rijeke, koji se posljednjih dvadeset godina bavi holističkim fitnessom i radom s ljudima. Od 2008. godine vlasnik je studija u Rijeci, gdje pomoću tjelesnog, mentalnog i duhovnog treninga nastoji ljudima otkriti njihove skrivene potencijale. Autor je 5 knjiga: „Prehrana za koju smo stvoreni“, „Postom do zdravlja i dugovječnosti“, “Prehrana za zdravo odrastanje”, “Zdravo mršavljenje”, “Vježbanje za zdravo odrastanje “ i jedinstvenog dnevnika/planera za zdrav život “Moj dnevnik zdravlja “.

S obzirom na holistički pristup fitnessu, zdravlju i životu uopće, najmanje se voli definirati fitness trenerom. Životna mu je misija pomaganje ljudima da žive zdravije i kvalitetnije te da ostvare svoje pune potencijale, pri čemu ga na internetu i društvenim mrežama (Facebook, Instagram i YouTube) ukupno prati više od 95 000 ljudi.

Svojim knjigama, postovima, videosnimkama i online transformacijskim paketima promijenio je život tisućama ljudi, nastavlja to raditi i ne planira stati dokle god diše.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content