Desetogodišnja Cécile teško se prilagođava životu na selu, a dolazak putujućeg cirkusa napokon joj nudi malo zabave. Svi žure vidjeti kobilu Poly, najveću atrakciju cirkusa. Cécile, međutim, otkriva da vlasnik Brancalou zlostavlja jadnu životinju i odlučuje je spasiti. Sakrivajući svoju novu prijateljicu od odraslih, Cecile pronalazi neočekivane saveznike u tajanstvenom Victoru i djeci iz sela. S Brancalouom za petama, Cécile i Poly kreću u avanturu punu opasnosti i iznenađenja.

Poly i ja posljednje je filmsko ostvarenje poznatog francuskog redatelja Nicolasa Vaniera koji se svojim prethodnim ostvarenjima iskazao kao vrstan autor filmova za djecu (Belle i Sebastien, Škola života, Praznici u divljini).

Prikazivanja u svibnju:

9. svibnja 16:00
14. svibnja 18:00
21. svibnja 18:00

Rezervacije: ulaznice@art-kino.org

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće (otvara se sat vremena prije početka prije prve projekcije) ili na blagajni Art-kina (otvara se sat vremena prije početka prve projekcije).

Cijena ulaznice: 20 kn

Izvorni naziv: Poly

Režija: Nicolas Vanier
Scenarij: Cécile Aubry,Maxime Giffard, Jérôme Tonnerre, Nicolas Vanier
Uloge: François Cluzet, Julie Gayet, Patrick Timsit
Fotografija: Christophe Graillot
Montaža: Raphaele Urtin
Glazba: Éric Neveux
Produkcija: SND Groupe M6, Bonne Pioche, France 3 Cinéma, Umedia
Distribucija: Blitz
Trajanje: 102 min


organizira: Art-Kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content