Dječja kuća, glazba, prosinac, radionica za buduće DJ-e. Ima li što bolje? Gradska knjižnica Rijeka vas vodi u svijet profesionalnog puštanja glazbe s DJ Mirilo. 

U četvrtak 15. 12. u 18 sati u Dječjoj kući u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka i American Cornera Rijeka bit će održana radionica DJ-inga za malce genijalce s glazbom u ušima, uzrasta od 7 do 10 godina. 

Tijekom radionice polaznici/ice će se upoznati s osnovama DJ-inga.  Radionica obuhvaća upoznavanje s različitim odabirima glazbe, računalnog programa Virtual DJ – umiksavanje pjesama na osnovu tempa s efektima koje je moguće dodavati glazbi te s osnovama scratch-anja i korištenjem groovepad-a (beat maker).

Radionica će trajati 90 minuta. 

Čujemo da ekipa planira i neko opako zezanje s božićnim hitovima tako da je ovo pravo mjesto za inspirativno subotnje predvečerje i pripremu za nastavak veselog prosinca.  

Izvođač: DJ Mirilo

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content