“Podvodni koncert uranja gledatelje u podvodni svijet u kojem nema ogromnih strojeva, nema tvornica ni supermarketa. Dolje pod vodom živi vodeni čovjek Ambrož svojim idiličnim i savršenim životom. Ali taj osjećaj bezbrižnog života ubrzo biva napadnut neredom sa kopna i Vodeni ljudi postaju ugrožena vrsta. Kako bi zaštitio svoj rod, Ambrož odlazi na kopno u potrazi za ženom. Saznaje da su zvukovi, mirisi i navike iznad površine sasvim drugačiji, ne samo čudni, već ponekad i opasni!”

Autor teksta: Andrej Rozman Roza
Redateljica: Natalija Manojlović Varga

Glazba: Blaž Celarec

Izvođači: Barbara Kanc, Veronika Valdes, Tines Špik, Blaž Celarec, Andrej Rozman

Scenografija: Sara Slivnik

Kostimografija, rekviziti i dio scenografije: Vasilija Fišer, Sara Slivnik, Katja Somrak. PTL

Kreativna producentica: Katja Somrak

Produkcija: Plesni Teater Ljubljana 2022
Program Plesnog Teatra Ljubljana sufinancira Ministrstvo za kulturu RS i Mestna občina Ljubljana, Oddelek za kulturo

O autorima

Andrej Rozman Roza rođen je 1955. u Ljubljani, gdje i danas živi. Piše pjesme, priče i drame za djecu i odrasle. Bio je jedan od pokretača uličnog i improvizacijskog kazališta u Sloveniji, a ima i vlastito kazalište Rozinteater u kojem djeluje kao autor, redatelj i glumac. Smatra da je na Zemlji moguće živjeti bez siromaštva i bez zagađivanja okoliša.

Natalija Manojlović Varga rođena je 1978. godine u Osijeku. Kasnije se preselila u Zagreb, gdje je studirala psihologiju, a kasnije i kazališnu i radijsku režiju. Svo to vrijeme radila je u kazalištu kao koreografkinja i redateljica i smatra da je kazališni život najveća škola života. Trenutno radi kao redateljica i koreografkinja u Ljubljani.

Cjelokupan program, više informacija o svakoj predstavi i radionici možete pronaći na www.zbirkus.com, gdje je potrebno i rezervirati svoje mjesto za svaku aktivnost u kojoj želite sudjelovati. Ulaznica za svaku predstavu je 5 eura, dok će za radionicu Cirkuskih vještina biti potrebno izdvojiti 15, a za radionicu Dječja kuća za biljke 10 eura.

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content