Blagdanska sezona donosi nam novo poglavlje prepuno velikih snova i spektakularnih glazbenih hitova u animiranoj komediji Pjevajte s nama 2! Uz neke dobro poznate likove, ali i nove avanture, nastavljamo druženje sa uvijek optimističnom koalom Buster Moon-om koji se sa svojom zvjezdanom ekipom izvođača priprema za lansiranje najljepše scenske ekstravagancije ikada viđene. I to u svjetskoj prijestolnici zabave! Na putu nastajanja te neviđene kreacije postoji samo jedna poteškoća – prvo moraju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu na svijetu – da im se pridruži!

Uz kombinaciju klasičnih pop i rock hitova, energičnih nastupa, zadivljujuće umjetnosti i prepoznatljivog humora, ovo putovanje koje počinje kao san o velikom uspjehu pretvoriti će se u emotivni podsjetnik na moć glazbe koja može izliječiti čak i slomljeno srce.

Film je sinkroniziran na hrvatski.

Termini prikazivanja u siječnju:

petak, 7.1. 2022. u 18:00

subota, 8.1.2022. u 17:00

nedjelja, 9.1.2022. u 15:00

nedjelja, 16.1.2022. u 15:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Sing 2

Režija: Garth Jennings

Scenarij: Garth Jennings

Uloge (glasovi): Marko Makovičić, Ivana Rushaidat, Ivan Glowatzky, Dražen Bratulić

Glazba: Joby Talbot

Produkcija: Illumination Entertainment, Universal Pictures

Distribucija: Editus

Trajanje: 110 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content