Nestašluci avanturama sklonog dugouška Petra ponovno nas zaokupljaju u razigranom animirano-igranom nastavku Petra Zecimira, vašem jedinstvenom uvidu u ljudsko-zečji život! Radoznalom zecu, čini se, avanture nikad dosta pa se, unatoč silnom trudu da umiri vlastite mušice, ponovno nađe u metežu ishitrenih odluka. Kako? Izmoren jednoličnosti života u vrtu, Petar odlazi u veliki grad gdje će naići na mnoštvo problematičnih likova, ali i odobravanje vlastitog neposluha. No, u trenutku kada njegova obitelj biva uvučena u vrtlog kaosa i rizika ne bi li ga pronašla, Petar se nalazi pred važnom odlukom – kakav bi zec on zapravo htio biti?

Film je nastao prema književnom djelu Beatrix Potter iz daleke 1902. godine, što znači da će iduće godine priča proslaviti svoj 120. rođendan!

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u listopadu:

petak, 1. 10. 2021.18:00
nedjelja, 3.10. 2021. 16:00
nedjelja, 17.10. 2021.16:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Peter Rabbit 2: The Runaway

Režija: Will Gluck

Scenarij: Beatrix Potter, Will Gluck, Patrick Burleigh

Uloge /Glasovi: Luka Bulić, Doris Pinčić, Slavko Sobin, Tihana Lazović

Montaža: Matt Villa

Glazba: Dominic Lewis

Produkcija: Columbia Pictures

Distribucija: Con film d.o.o.

Trajanje: 93 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content