Izložba i obiteljska radinica izrade štapnih lutaka

“Pčelice” su autorski rad Ivane Barić te ujedno i njezin diplomski rad, nastao pod mentorstvom red. prof. art. Lare Badurine i doc. art. Stefana Katunara na Akademiji primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Radi se o lutkama koje je kao studentica osmislila i izradila autorica s idejom da dobiju svoju poptunu realizaciju na kazališnim daskama.
Izložbu prati i likovna radionica obiteljskog karaktera “Pčelice zujalice”, a odnosi se na izradu jednostavnih štapnih lutaka pčelica od različitih materijala.

Izložba je postavljena u Dnevnom boravku Dječje kuće i besplatna je za posjetitelje, kao i radionica uz obaveznu prijavu na propaganda@gkl-rijeka.hr.

Voditeljice radionice: Ivana Barić i Erika Močibob

Za uzrast: 4+

max. broj sudionika 20

Program je dio 26. revije lutkarskih kazališta. Sve informacije o kupnji ulaznica i festivalu na linku: http://www.gkl-rijeka.hr/index.php/26-revija-lutkarskih-kazalista-rijeka/

organizira: Gradsko kazalište lutaka Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content