Nova leteća avantura je na pomolu, a u glavnoj su ulozi radoznala pčelica Maja i njen najbolji prijatelj Pavo! Uzbuđenje i sreća zbog dolaska proljeća ubrzo će splasnuti kada Maja čuje kako Kraljica ima namjeru rastaviti je od njena najboljeg prijatelja. Uvjerena kako moraju poduzeti nešto posebno ne bi li ostali zajedno, znatiželjna pčelica i Pavo dobiju svoju priliku kada pristanu brinuti o zlatnom jajetu u kojem se nalazi mravlja princeza. Uz sve napore koje ulažu u brigu o njoj, ubrzo će se pronaći u epskoj borbi kukaca koja će ih odvesti u nove, strane svjetove i njihovo prijateljstvo staviti na kušnju.

Pčelica Maja tema je romana, stripa, animirane televizijske serije, opere, bojanke, pjesama, filmova i mnogih drugih kreativnih i umjetničkih djela koji su svoju inspiraciju pronašli u liku dobroćudne, zaigrane pčelice koja uvijek traži najbolje u drugima.

Priču je napisao i objavio Waldemar Bonsels još 1912. godine, a zanimljivo je kako je bila najčitanije djelo za vrijeme Prvog svjetskog rata, služeći kao svojevrstan bijeg od okrutne stvarnosti.

Film je sinkroniziran na hrvatski.

Termini prikazivanja u veljači:

petak, 11.2.2022. u 18:00

nedjelja, 13.2.2022. u 18:00

nedjelja, 27.2.2022. u 16:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Maya The Bee 3 – The Golden Orb

Režija: Noel Cleary

Scenarij: Adrian Bickenbach, Noel Cleary, Fin Edquist

Uloge (glasovi): Sandra Hrenar, Hrvoje Perc, Fabijan Pavao Medvešek, Daniel Dizdar

Glazba: Ute Engelhardt

Produkcija: Studio 100 Media, Flying Bark Productions, Studio B Animation

Distribucija: Blitz

Trajanje: 88 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content