Art-kino je i ove godine riječki domaćin međunarodnog festivala animiranog filma djece i mladih -VAFI & RAFI. 13. izdanje festivala u riječkoj se Dječjoj kući odvija od 26. do 28. svibnja uz bogat filmski program, dvije radionice, izložbu i predstavljanje knjige Ane Đordić Film u školi. Ulaz na programe u sklopu festivala slobodan je za sve posjetitelje!

Službeno otvorenje RAFI sekcije festivala održat će se 26. svibnja u 18 sati u Dječjoj kući projekcijom odabranih čeških animiranih filmova (Vještica, JutroRadioterapija na žutom brdu, Zvuci iza livade, Oblačno), izdvojenih kao najbolji češki animirani filmovi koji su sudjelovali u konkurenciji RAFI festivala zadnjih nekoliko godina, te otvorenje izložbe Nigdar ni bilo autorice Mateje Štefinščak, o procesu stvaranja animiranog filma pod nazivom Nigdar ni bilo, inspiriranom pjesmom Khevenhiller Miroslava Krleže.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content