Ovogodišnji Tobogan ćemo početi druženjem ispred Dječje kuće s dobrom pričom, našim gradilištem i genijalnom Dijanom Zorić!

Dijana Zorić je diplomirana povjesničarka umjetnosti i profesorica talijanskog jezika i književnosti te stručnjakinja za storytelling i business storytelling. U području storytellinga i business storytellinga educirala se na prestižnim svjetskim učilištima kao što su International School of Storytelling na Emerson College, Scottish International Storytelling Festival u Edinburghu, Erasmusov projekt Set Your Story Free u Mađarskoj i Storytelling Centre u Amsterdamu.

Dakle, prava profesionalna pripovjedačica! “Posao je priče putovati od osobe do osobe” poručila nam je u jednom razgovoru za Brickzine pa plivamo s njom na tom valu.

A kaže i da će na licu mjesta vidjeti koju će priču izvući iz šešira…

Ulaz na događanje je slobodan bez prethodne prijave. 

Vrijeme održavanja: 24. 6. 2021. u 20 sati 

Dob: predškolci i mlađi školarci

Organizator: Gradska knjižnica Rijeka

Izvođač: Dijana Zorić/Laboratorij zabave

Mjesto održavanja: Dječja kuća (dvorište)

Događanje je dio održavanja festivala Tobogan 2021. Cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

Festival Tobogan pod geslom “aktivne ferije za djecu” održava se od 2017. godine tijekom kraja lipnja i početkom srpnja te je ovo peto izdanje manifestacije. Nastao je u sklopu razvoja programskog pravca Dječja kuća kao dio aktivnosti programa Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Organizatori Tobogana za 2021. godinu su gradske ustanove u kulturi Art-kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Gradska knjižnica Rijeka, programski partneri na razvoju Dječje kuće. Programski fokus festivala su kultura i umjetnost u širem smislu s posebnim fokusom na suvremene i inovativne prakse.

organizira: Dječja kuća

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content