Mnogi od nas vole i znaju za format pub kvizova koji su zabavan način provođenja slobodnog vremena. E, mi smo mali za pubove, ali u Dječjoj kući imamo “Baltazar” u kojem se pije dobar kakao, topla čokolada i sok pa ćemo se tu zabavljati uz zabavan obiteljski kviz.

Nakon vrlo uspješnog posvećenog Harry Potteru ovo izdanje bit će obilježeno djetinjstvima (novima i starima), igrama, pop kulturom za djecu, nostalgijom, igračkama… , a sve povodom 2. rođendana Dječje kuće!

Timovi mogu imati do 8 članova (i 2, i 3, i 5, sve je ok…:) što znači da možete sudjelovati sami sa svojom obitelji, veliki, mali, udruženi s drugima ili kako vam već paše. Najboljem timu naravno stići će i neka nagradica. U svemu nećemo biti preozbiljni ni prestrogi, cilj je samo da se u subotu 25. 3. poslijepodne u 17 sati dobro zajedno zabavimo.

Prijave se primaju ispunjavanjem obrasca ovdje.  

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content