Animirana avantura Nevjerojatni Maksim inspirirana je svijetom legendarnog pisca Terryja Pratchetta koji je kroz 41 knjigu stvorio fantastičan svijet nazvan Discworld. Discworld je ravni planet koji balansira na leđima četiriju slonova koji pak stoje na leđima goleme kornjače plutajući kroz svemir, a u tom nevjerojatnom svijetu živi Maksim i njegova ekipa simpatičnih prevaranata. Maksim je šarmantni ulični mačak koji osmisli prijevaru za zarađivanje novca sprijateljivši se sa skupinom samoukih štakora koji govore i frulašem Keithom. Maksim govori ljudima u gradu da imaju pošast štakora koji teroriziraju građane i uvjeri ih da plate Keithu da ih odvede izvan grada gdje se otkriva da su štakori razumni i pismeni i surađuju s Keithom i Maksimom na identičnoj prevari u više gradova. Ovaj smiješan, satiričan i prvenstveno maštovit svijet ispunjen nevjerojatnim likovima osvojit će svakog gledatelja željnog smijeha i zabave.

Film se prikazuje u sinkroniziranoj verziji na hrvatskom jeziku.

Termini prikazivanja:

petak, 9. lipnja u 18 sati

subota, 10. lipnja u 20 sati

nedjelja, 11. lipnja u 18 sati

petak, 16. lipnja u 20 sati

nedjelja, 18. lipnja u 20 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR (30,14 HRK)

Žanr: animirani, avantura

Originalni naziv: The Amazing Maurice

Godina: 2022.

Zemlja: Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka

Režija: Toby Genkel

Glasovi: Goran Malus, Sanja Marin, Lovro Juraga

Scenarij: Toby Genkel, Terry Pratchett, Robert Chandler

Montaža: Friedolin Dreesen

Glazba: Soheil Bostani, Tom Howe

Produkcija: Cantilever Group, Moonshot Films, Narrativia

Distribucija: Editus

Trajanje: 93 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content