Ako pitate dječaka Barneyja, svijet se dijeli na one koji posjeduju vlastitog robotskog frenda i one koji ga nemaju. Najbolji prijatelj u obliku savršenog digitalnog uređaja, koji može hodati, razgovarati te je stvoren da bude savršeni pratilac, nešto je što Barney jako dugo želi. No kada ga napokon dobije, shvati da je njegova verzija… malo drugačija. Ron je robot s urnebesno smiješnim smetnjama koje će obojicu lansirati na nezaboravno putovanje iz digitalnog doba, gdje će se dječak i robot upoznati s izazovima, ali i neizmjernim prednostima istinskog prijateljstva.

Ron nastavlja niz animiranih uspjeha studija 20th Century Studios koji su nam do sada priuštili hitove kao što su Alvin i vjevericeGarfield – filmRobotiCroodsiLedeno doba,..

Film je sinkroniziran na hrvatski.

Termini prikazivanja u prosincu:

nedjelja, 5.12.2021.15:00 do 16:45
utorak, 28.12.2021.11:30 do 13:15

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: Ron’s Gone Wrong

Režija: Sarah Smith, Jean-Philippe Vine, Steve Carr, Octavio E. Rodriguez

Scenarij: Peter Baynham, Chad Gomez Creasey

Uloge /Glasovi: Daniel Dizdar, Enes Vejzović, Marko Ožbolt

Glazba: Henry Jackman

Produkcija: Locksmith Animation, 20th Century Studios, Twentieth Century Fox Animation

Distribucija: Blitz

Trajanje: 106 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content