Scenaristi legendarnog hita Priča o igračkama skrojili su avanturu o dvama nerazdvojnim prijateljima, napuštenom plišanom medvjediću i lutki na koncu. Kada se u starom kazalištu ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, marioneta koji izgledom i ponašanjem podsjeća na Don Quixota. Umoran je od toga da svaki dan glumi budalu i sanja o tome da napokon postane pravi heroj! Hrabro odlučuje napustiti kazalište i krenuti u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života. Taj veliki svijet je – New York. Na putovanju susreće Doggieja Doga, usamljenu i napuštenu plišanu igračku koja želi postati hip-hop zvijezdom. To je početak velikog prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja:

četvrtak, 9. svibnja u 17 sati

petak, 10. svibnja u 19 sati

subota, 11. svibnja u 11 sati

subota, 11. svibnja u 18 sati

četvrtak, 16. svibnja u 19 sati

petak, 17. svibnja u 19 sati

subota, 18. svibnja u 16 sati

subota, 25. svibnja u 18 sati

petak, 31. svibnja u 17 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 4 EUR

Žanr: avantura

Originalni naziv: The Inseparables

Godina: 2023.

Zemlja: Belgija, Španjolska, Francuska

Režija: Jérémie Degruson

Glasovi: Dino Jelusić, Filip Riđički, Vanda Winter

Glazba: Puggy

Distribucija: Blitz

Trajanje: 90 min.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content