MMSU Lab je tjedni format likovno-kreativnih radionica koje inspiraciju nalaze u radovima čuvanim u zbirkama Muzeja moderne i suvremene umjetnosti. Od travnja do kraja lipnja ciklus radionica MMSU Lab-a biti će kroz teme, motive i tehnike povezan s trenutnom muzejskom izložbom ‘Riječi za gledanje’. Izložba je to koja okuplja pedesetak umjetničkih radova iz muzejskog fundusa, okupljenih oko tema ‘riječi i slike’ u širokom rasponu medija; od stripova, slika, fotografija, grafika i plakata do skulptura, instalacija i video radova. Ovo će također biti prilika da tijekom radionice prošetamo iz Dječje kuće u Muzej kroz nedavno obnovljen stari industrijski most.

Na radionici “Plakati za ljeto” bavimo se izradom plakata koji najavljuju dolazak ljeta i festivala Tobogan, a iste ćemo izvoditi u kreativnoj tehnici kolaža. Radionici prethodi posjet Muzeju moderne i suvremene umjetnosti gdje će nam kao inspiracija poslužiti izloženi radovi različitih umjetnika koji su odlučili stvarati u tehnici kolaža.

⁃ Datum održavanja: utorak 07.06.2022.

Vrijeme: 17:30 – 19:00 sati

Mjesto održavanja: Dječja kuća + Muzej moderne i suvremene umjetnosti

Dob: 8 – 11 godina

Voditeljica: studentica Lucija Kapčić

Organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava putem online obrasca:

https://forms.gle/59oWf9Lw8U33TkJF9

organizira: Muzej moderne i suvremene umjetnosti

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content