GIF-ovi su super fora način kreativnog izražavanja, opreme tekstova i komunikacije. Učit ćemo kako ih stvarati. 

U organizaciji Gradske knjižnice Rijeka i American Cornera Rijeka u četvrtak 12. 5. i petak 13. 5.  u 18 sati u Dječjoj kući održava se dvodnevna radionica izrade GIF-ova za starije osnovnoškolce. 

Kroz dvodnevnu radionicu izrade GIF-a naučit ćemo što je to uopće GIF, kako se izrađuje i kako se može koristiti. Polaznici će stečeno znanje odmah iskoristiti u praksi – stvaranjem animiranih slika kojima ćemo obilježiti Svjetski dan pčela. 

Sudjelovanje je obvezno prijaviti na mail american.corner@gkri.hr.

O voditelju: 

Sanjin Smajlović je grafički dizajner i digitalni ilustrator s dugogodišnjim iskustvom u stvaranju digitalnog sadržaja – pa tako i GIFova. Sanjin voli lijepa vizualna rješenja i smatra da je ponekad možda OK suditi knjigu po koricama. 🙂 

Program se održava u sklopu aktivnosti American Cornera Rijeka posvećenih temama medijske pismenosti i obilježavanja 5. obljetnice postojanja u sklopu čega vas čeka pet aktivnosti tematski vezanih uz medijsko stvaralaštvo.  

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content