U nastavku DreamWorksove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat Ted – odrasli su i udaljili se jedan od drugoga. Tim je sada oženjeni otac koji brine o kućanstvu, dok je Ted šef u velikom investicijskom fondu. No, netko ima misiju ponovno spojiti braću i pokrenuti novi obiteljski posao… Naime, Tim i njegova žena Carol žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom i preslatkom bebom Tinom. Tabitha, koja prednjači u svom razredu, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali njen je tata zabrinut da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkrije da je zapravo agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga, Templetoni se ujedinjuju na posve neočekivani način te nanovo shvaćaju smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno. 

Mali šef deveta je filmska franšiza iz studija DreamWorks (nakon Princa od EgiptaMadagaskaraKung-Fu PandeCroodsaShreka i ostalih), a do sada je samo na teritoriju SAD-a i Kanade zaradio preko 56 milijuna dolara. Zanimljivo je i kako je film predstavljen samo mjesec dana nakon filma Divlji Spirit što je najkraći period ikada između dva objavljena filma u tom studiju.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u rujnu:

petak, 17. 9. 2021. 18:00
subota, 18. 9. 2021. 16:00
nedjelja, 19. 9. 2021. 16:00
nedjelja, 19. 9. 2021.16:00
petak, 24. 9. 2021.18:00
subota, 25. 9. 2021.18:00
nedjelja, 26. 9. 2021. 16:00

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Cijena ulaznice: 25 kn

Izvorni naziv: The Boss Baby: Family Business

Režija: Tom McGrath

Scenarij: Michael McCullers

Uloge /Glasovi: (glasovi): Luka Peroš, Ronald Žlabur, Mila Elegović, Krešimir Mikić

Montaža: Mary Blee, Mark A. Hester

Glazba: Steve Mazzaro, Hans Zimmer

Produkcija: DreamWorks Animation

Distribucija: Editus

Trajanje: 107 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content