U središtu je ove priče Mala Djevojčica koju njena majka priprema za pomno isplanirani, odrastao svijet u kojem žive. No te će detaljne planove prekinuti njen luckasti susjed dobrog srca  – Avijatičar. On svoju novu prijateljicu upoznaje sa svijetom u kojem je sve moguće. Svijet u koji je on sam davno zakoračio zahvaljujući Malom princu. Na tom će mjestu započeti čarobno i emotivno putovanje Male Djevojčice u vlastitu maštu i u svemir Malog princa. Ovdje ona ponovno otkriva svoje djetinjstvo te uči o ljudskoj povezanosti koja je suština svih zbivanja, a ono što je zaista bitno vidi se samo srcem. Mali princ objavljen je prvi puta u Parizu 1943. godine i od tada do danas postao je jednom od najčuvenijih suvremenih bajki među djecom i odraslima, učeći nas kroz lik Malog princa jednostavnim i važnim istinama o pravim vrijednostima života.

*uvjeti u kinodvorani prilagođeni su djeci s poremećajem senzorne integracije i drugim poremećajima u razvoju (prigušena svjetla, tiši zvuk, slobodno kretanje dvoranom,..).

 Ulazak na senzornu projekciju se ne naplaćuje.

Termini prikazivanja u prosincu:

subota, 18.12.2021. u 17:00

Ulaz na projekciju je slobodan.

Maksimalan broj posjetitelja u dvorani je 50. Ljubazno Vas molimo da svoje mjesto u dvorani rezervirate putem adrese elektroničke pošte ulaznice@art-kino.org.

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Rezervacija se smatra valjanom po primitku potvrde iste.

Izvorni naziv: Le Petit Prince

Režija: Mark Osborne

Scenarij: Irena Brignull, Bob Persichetti, Antoine de Saint-Exupéry (roman)

Uloge /Glasovi: Otokar Levaj, Olga Pakalović, Maja Niković, Mara Picukarić

Glazba: Richard Harvey, Hans Zimmer

Produkcija: Onyx Films, Orange Studio, On Entertainment

Distribucija: Discovery Film&video

Trajanje: 108 min

Događanje je dio manifestacije Zimska priča iz Benčića čiji cjelokupni raspored možete provjeriti i u našem Brickzineu ili portalu Moja Rijeka. Za ulaz na projekciju u Dječjoj kući COVID propusnice nisu obvezne za mlađe od 16 godina.

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content