Svi veliki ljudi nekad su bili mali, baš kao i vi. Ali sanjali su velike snove, a neki su ih i ostvarili unatoč svojim strahovima i preprekama na koje su nailazili u životu. Danas ih znamo kao poznate i uspješne znanstvenike i umjetnike, a ako dođete na radionicu Mali ljudi, veliki snovi, saznat ćete i kako su to postali.

Čitat ćemo priče o Fridi Kahlo i Davidu Bowieju, razgovarati o njima te o tome kako su im likovna i glazbena umjetnost promijenile živote. Crtat ćemo osobe koje nas inspiriraju da budemo bolji te izraditi mali origami muzej.

Vrijeme održavanja: subota 30. travnja, 13 – 14 sati 

Lokacija: Dječja kuća

Partner: Mali čitači i Školska knjiga

Izvođač: Marija Bratonja

Dob: 7+

Prijava: prijave.programi@gkri.hr

Mali čitači su mama knjižničarka i tri mala knjiška moljca koji gutaju slikovnice i knjige. Blog Mali čitači nastao je 2017. godine kao mjesto za preporuke kvalitetnih slikovnica i dječjih knjiga te predstavljanje domaćih autora i autorica i ilustratora i ilustratorica. U ovih 5 godina narastao je preko društvenih mreža do Pričaonica, Magazina i raznih članaka. U svoje pravo radno vrijeme mama knjižničarka radi u Ekonomskoj školi Vukovar kao stručna suradnica školska knjižničarka s malo većim čitačima.

Održavanje susreta partnerski je podržala Školska knjiga.

Program je dio manifestacije Tjedan dobre dječje knjige, središnje manifestacije u Primorsko-goranskoj županiji posvećenoj razvoju čitalačke kulture djece koja se odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Primorsko-goranske županije. Pokretač i organizator manifestacije je Gradska knjižnica Rijeka u suradnji s programskim partnerima i suradnicima. Sudjelovanje na aktivnostima je slobodno uz obveznu prijavu, a cjeloviti program možete provjeriti ovdje.

organizira: Gradska knjižnica Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content