lutkarska kreativna radionica

U fokusu same radionice nalazi se kreativnost te se djecu nastoji usmjeravati ka nesputanom kreativnom likovnom izražavanju i oblikovanju. Glavni medij kreativnog izražavanja u Wandinoj maloj radionici je industrijski filc raznih boja. Tematika oblikovanja filca vezana je uz predstavu Wanda LaVanda i njenog glavnog lika, ovčice Wande.

Uz stručno vodstvo polaznici ove radionice upoznat će se pobliže s likovnim materijalom – industrijskim filcom i njegovim mogućnostima oblikovanja, rezanja, punjenja, šivanja, ljepljenja.

Polaznici se mogu na zanimljiv način uključiti i na taj način izraziti svoje potrebe i sposobnosti. Aktivnim sudjelovanjem na radionici kod svakog se djeteta razvija i potiče timski rad, uspostavlja se dijalog, aktivno slušanje te razmjena iskustava. Kreativnim izričajem uz korištenje likovnih tehnika oblikovanja filca svakom se djetetu omogućuje da uspješno razvija svoje potencijale u skladu sa svojim sposobnostima. Upravo s tom idejom i jesu osmišljene ove radionice, kako bi bili jedan od „pomoćnih kotačića“ roditeljima u razvoju djetetovih potencijala.

Vrijeme održavanja: 31. 8. 2021. u 18 sati

Dob: 3+

Broj sudionika: 20

Organizator: Gradsko kazalište lutaka Rijeka

Izvođač: Gradsko kazalište lutaka Rijeka (Luči Vidanović i Marija Volkmer)

Mjesto održavanja: Dječja kuća (Kontejner)

Cijena ulaznice: 30 kuna

Ulaznice za polaznike (pratnja ne mora imati ulaznicu) mogu se kupiti putem portala www.mojekarte.hr ili rezervirati na mail Blagajne – blagajna.gklri@gmail.com. Radno vrijeme Blagajne je od 17 do 18 sati na lokaciji programa (Dječja kuća, prizemlje), a rezervirane ulaznice moraju se kupiti najkasnije 30 minuta prije početka održavanja programa.

organizira: Gradsko kazalište lutaka Rijeka

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content