Nakon što su čitav život proveli u drskim pljačkama, Gospodin Vuk, Zmija, Pirana, Morski Pas i gospođica Tarantula napokon su uhvaćeni. Kako bi izbjegli zatvorsku kaznu, moraju dokazati da su dobri i uzorni građani, što Gospodin Vuk, inače iskusni i elegantni džeparoš, obećaje, iako ne namjerava ispuniti to obećanje. Mentor im je, ni više ni manje – slatki i arogantni zamorac, ProfesorMarmelat, a njihova misija dobiva sasvim novu dimenziju kada Gospodin Vuk shvati da ako postane dobar, možda uspije ostvariti svoju veliku želju – biti prihvaćen. U gradu se pojavljuje novi zlikovac, a na Gospodinu Vuku je da uvjeri ekipu da treba spasiti stvar, i najbitnije, da je ispravno biti dobar. Hoće li biti dosljedan u tom planu i hoće li loši momci postati dobri?

Film je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Termini prikazivanja u svibnju:

četvrtak, 5.5. u 18 sati

petak, 6.5. u 18 sati

subota, 7.5. u 11 sati

nedjelja, 8.5. u 18 sati

subota, 14.5. u 11 sati

subota, 14.5. u 18 sati

nedjelja, 15.5. u 16 sati

subota, 21.5. u 16 sati

nedjelja, 22. 5. u 16 sati

subota, 28. 5. u 18 sati

Ulaznice se mogu nabaviti online na linku ovdje, na blagajni u prizemlju Dječje kuće ili na blagajni Art-kina (blagajne se otvaraju sat vremena prije početka prve projekcije u Dječjoj kući odnosno u Art-kinu). Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta, molimo vas da provjerite dostupnost ulaznica za željenu projekciju te osigurate svoje ulaznice na vrijeme!

Izvorni naziv: The Bad Guys

Režija: Pierre Perifel

Scenarij: Etan Cohen, Yoni Brenner, Hilary Winston

Produkcija: DreamWorks Animation

Distribucija: Editus

Trajanje: 100 min

organizira: Art-kino

Newsletter je prava stvar! Nema šanse da vam promakne nešto važno što se događa u našem veselom životu. Šaljemo pozive na programe, najvažnije vijesti, super priče čim se pojave...

Vaša mail adresa i ime i prezime od strane Dječje kuće neće biti korišteni za ništa drugo osim za slanje newslettera.

Skip to content